Dren Za Tren

Pa da se upoznamo !

Ja sam Ksenija i ovaj blog je nastao kao moja velika želja da izrazim svoju ljubav prema hrani koja je u isto vreme zdrava, ukusna i čini da  se osećamo a i izgledamo lepo.

 

Ovim putem želim da tu ljubav podelim sa ostatkom sveta u vidu recepata baziranih na sezonskim namirnicama, koji neće biti opterećujući za vaš budžet i oduzeti vam previše vremena, a uneće raznovrsnost u svakodnevno kuvanje.  Trudiću se da uključim neke namirnice sa našeg podneblja, koje su zdrave i dovode naš organizam u stanje balansa, a na koje smo po malo zaboravili od poplave takozvane superfoods“ koja je jednako dobra i zdrava za nas kao i neke običnije“ namirnice čije se prednosti ne ističu u tolikoj meri.

Ja ću se truditi da biram najbolje recepte za vas, slušam sve vaše predloge, sugestije, kritike i činim ovaj blog svakim danom sve lepšim!

Iako sam daleko od profesionalnog kuvara, istinski uživam u kuvanju i isprobavanju novih recepata od zdravih namirnica. Strastveni sam hedonista u večitoj potrazi za balansom, odnosno onom zlatnom sredinom gde uzimamo najbolje parče svega i dobro se osećamo u svojoj koži.

Nadam se da će se što veći broj ljudi prepoznati u ovoj „filozofiji života“ i  uživati u zajedničkom kuvanju sa mnom kao i da će vas ovaj blog podstaći da usvojite zdrave navike bez imalo muke i da se na tom putu dobro zabavite.

Prijavi se na newsletter